Voi taivaan vallat miten oli kylmä tänä aamuna! Apteekin mittarin mukaan toki 8,5 astetta, mutta aivan kamala jäinen tuuli, pipoa tuli ikävä! (Olen löytänyt sen, mutta jätin sen aamulla kaappiin koska mukamas oli riittävän lämmintä...) Toisaalta kipakka tuulonen on perin inspiroiva: eipä tullut mieleenkään tärvätä aikaa turhiin lämmittelyihin, heti juoksuun vaan. Ja kaikenlaiset kävely- ym. tauot olivat ajatuksenakin mahdottomia. Painelin siis puolituntiseni putkeen minkä kintuista pääsin. Kymmenen minuuttia kipitettyäni alkoi olla lämmin.

Luulen että yksi syy miksi matka ei pitene vaikka mielestäni askellan nyt reippaammin kuin ennen on se, että vähän väliä joudun juoksemaan paikallani (tai risteyksen kulmaa eestaas) odotellessani liikennevaloissa, niitä nimittäin en voi välttää. Saas nähdä kun ensi viikolla rykäisen lenkkini eri kaupungissa, ainakin kartan perusteella siellä pitäisi olla vähän pidemmät liikennevalottomat pätkät juostavana!

Juokseminen on kivaa, mutta edelleen olen sillä kuntotasolla, jossa on ampaistava liikkeelle suoraan vuoteesta. Epäröinnille ei saa jättää sijaa. Kaikki edellisiltana valmiiksi, niin se menee.