Kylläpä oli ihana fiilis vielä seuraavanakin päivänä kun olin sieltä ensimmäiseltä lenkiltäni palannut! Tuntui kuin olisin kevyempi, energisempi, ihan usainbolt -tilassa meni 48 h. Mieli teki tietysti lähteä heti uudestaan juoksemaan, mutta järki-ihmisenä (?) pidin välipäivän ennen kuin starttasin uudelleen.

Ja tällä kertaa illan sijasta aamulla suoraan punkasta. Uuh, olipa eroa! Rakastan juosta aamulla, koko päivän on sitten heränneempi kroppa, mutta verrattuna iltajuoksuun oli tässä totisesti eroa. Tietysti edellisen kerran juoksu painoi (tosin en muuten saanut ollenkaan lihaskipuja!) hieman jaloissa, mutta on siinä eroa, onko koko päivän liikkunut ennen lenkkiä vai ei!

En sitten jaksanut juosta koko matkaa. Liikkeellä pysyin "lakisääteiset" 30 min, mutta loppupuolella kävelin muutaman keran sellaisen puoli minuuttia kerrallaan. En tosiaankaan tykkää rehkiä. Olin sitten sitäkin hämmästyneempi, kun Map My Runin mukaan olin juossut ihan yhtä pitkän matkan kuin silloin ekalla kerrallakin. Hmm. Lienen siis astellut rivakammin - tai sitten juoksu- ja kävelyvauhtini on tismalleen sama :D