Hurraa!

Neljäs lenkki takana! Kovaa oli aloittaa taas nollasta (ei ne ole samat lihakset joogassa ja juoksussa, oli mitä bikramia tahansa...) mutta samalla i-ha-naa! Lenkit ovat taas kävelyn ja juoksun vuorottelua, tänään 3min+3min x4, eli ei ihmeitä, mutta juoksua! Eihän tuossa edes väsy, mutta paitsi että hidas aloitus on aina viisasta, on kyseessä myös varatoimenpide kantapään vuoksi.

Kantapää ei ole muutamaan päivään vihoitellut ollenkaan, ja sitäkin ennen pari viikkoa meni jo niin vähillä kivuilla (lähinnä aamuhankaluuksia) että reilu viikko sitten uskaltauduin juoksemaan korttelin ympäri Masai-kengillä, jotka olin hankkinut aikoja sitten ihan muissa merkeissä. Niissä kengissä kun askeleelta tullaan alan kantapään etuosaan vähän jalkakaaren puolelle, ja niinpä kivuliaaseen kohtaan ei tule iskua kuten tavallisissa lenkkareissa. Eikä tullut kipuja! Odotin viikona ja sitten aloitin piskuiset lenkkini, ja hyvin menee! Raskaammathan nuo masait ovat kuin tavalliset lenkkarit, mutta se on pieni hinta juoksemisen ilosta!

Joogaakin olen jatkanut, mutta rahapulan vuoksi en studiolla vaan kotosalla. Ehkei siinä ole sama teho, mutta järkeilen että parempi sekin kuin ei mitään. Jooga ja juoksu vuorotellen, tai aikataulujen mukaan - kiireisempänä aamuna ehtii lenkille, vähän rauhallisempana voi joogata.

Ihana olo :)