Niinhän siinä sitten kävi, että kantapää äityi entistä kivuliaammaksi, Masai-kengistä huolimatta. Ei auttanut itku eikä hammastenkiristys, kepin kanssa lopulta mentiin. Onneksi on jooga, sillä pysyy pää pinnalla.

Loppusyksystä työt veivät joogamahdollisuudet (ei yksinkertaisesti ollut aikaa, ja sellaiset "aina on aikaa jos haluaa" -puheet voitte unohtaa: ei ole, aina.) Lopulta kävin pari kertaa joulun aikana ja uuden vuoden alussa, mutta toden teolla joogaus lähti uudelleen käyntiin pari viikkoa sitten. Sain joululahjaksi Bikram-joogastudion lahjakortin, huippulahja! Maksoin itse vähän lisää, ja sain muutettua sarjakortin aikakortiksi, siis rajattomasti saan käydä seuraavat 3 kk. Jeh! Vaikka tiedossa on jonkin verran matkailua, laskin että edulisemmaksi tulee näin, eikä ainakaan sitten ole siitä kiinni että lasken montako tuntia kortissa vielä on. Huippulahja, enkä kadu omaa sijoitustani.

Tein aika alkuun pikku haasteen, kävin 8 päivää putkeen tunnilla. Auh! Lopulta 9. päivä jäi väliin koska kroppa huusi taukoa. En ymmärrä miten ne tekevät niitä 30- ja 60 päivän haasteita... puhumattakaan 101 päivän haasteesta! Aion yrittää keväämmällä vielä 14 päivää putkeen, siihen on tilaisuus huhtikuun puolella.

Tänään innostuin siis taas pitkästä aikaa bloggaamaan, koska sain kivaa palautetta tunnin jälkeen. Aika täysi sali oli, 25 henkeä, mutta opettaja tarkkana. Tunnin jälkeen se antoi aika lailla kaikille palautetta, positiivista, kylläpä tuntui kivalta :) Kehui minun Khapalbhatia. Ja sanoi että näkee että on vetokertoja takana, etten ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Kivaltahan se tuntui. Se onkin minulla työn alla, ylimääräisen liikehdinnän eliminointi ja se, että sarjasti tulisi "yksi liike", eikä "sarja liikkeitä". Hehe, edelleen on liikkeitä joissa en pääse alkua pidemmälle, mutta eipä sitä Roomaakaan päivässä rakenettu, tai edes vuodessa.

Olen asettanut itselleni tavoitteeksi käydä tänä vuonna 150 kertaa joogassa (tai vetää sarjan kotona, aina en pääse studioon). Se on keskimäärin kolme kertaa viikossa. Antia kattoo. Pitääpä päivittää tuo sivupalkin joogalaskuri...

 

Kantapään tilanne: uusi podologi lokakuussa, sen seurauksena HOITOA. Aitoa, oikeaa hoitoa! 5 kertaa aaltoshokkeja (öh, mitähän ne on suomeksi...) kantapäähän. Tilanne nyt 90% parempi, mutta vielä täytyy malttaa odottaa. Toivoa kuitenkin on, ehkä tämä joskus loppuu ja pääsen lenkille.